TDF-Dakrenovatie

Voor Dakrenovatie, Dakreparatie en Daklekkage's

Platte Daken


Dakleer of bitumen dakbedekking is een sterk materiaal dat uitermate geschikt is om platte daken mee te bedekken. Je kunt er bijvoorbeeld het dak van een aanbouw of serre mee laten bedekken. Het bedekken van een dak met dakleer is een lastige klus en het is verstandig om het werk over te laten aan TDF-Dakrenovatie . Wij kunnen op de juiste manier het dakleer branden. Zo weet je zeker dat het leer goed is bevestigd en dat je dak waterdicht is. Ook is het mogelijk om meteen isolatie aan te brengen,  zodat u geld bespaart op u energie rekening en goed bezig bent voor het milieu.


Hoe werkt het precies?


Het dakleer wordt vastgemaakt met een brander. Er is een onderlaag en een toplaag nodig, zodat het dak waterdicht is en bestand is tegen temperatuursverschillen. Het branden is een precies werkje, waarbij de temperatuur juist moet zijn en het leer goed en glad moet worden gelegd. Onze dakdekkers zijn ervaren en kunnen snel en op de juiste manier het dakleer branden. Je voorkomt daarmee dat het dak gaat lekken omdat het niet goed bevestigd is. Ook zorgen wij dat er eventueel nieuwe afvoer aangelegd word , zodat het water weg gaat. 

Wat voorbeelden

Afwerking met @Plastisol Dakkappen en boeidelen in diverse kleuren 

 
Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan


Om een indicatie te krijgen van de prijs kun je een gratis offerte aanvragen. De prijs is van verschillende factoren afhankelijk. Natuurlijk bepaalt de oppervlakte van het te bekleden dak voor een groot deel de prijs. De oppervlakte kun je doorgeven in de offerte, zo krijg je een zo nauwkeurig mogelijke prijsberekening. Soms moet het dak volledig opnieuw worden bedekt omdat er bijvoorbeeld geïsoleerd moet worden. Dat is duurder dan wanneer het leer over de bestaande bedekking kan worden gelegd.

Neem contact met ons op 

Bel: 06-36486079